מרנג: מקציפים חלבון ומוסיפים לאט לאט סוכר עד לקצף יציב וחזק, מזלפים נשיקות קטנות ואופים במשך שעתיים בטמפרטורה של 90 מעלות ועוד שעתיים בתנור מכובה.
קרם פסיפלורה: מוסיפים את אבקת הג'לטין לקערה קטנה עם כף של מים בטמפ' החדר. משרים כ-3-2 דקות, עד לריכוך.
שמים בסיר את כל החומרים מלבד החמאה והג'לטין, ומחממים עד לטמפרטורה של 75 מעלות. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש ומצננים ל-40 מעלות. מוסיפים את הג'לטין המרוכך והחמאה, וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה לגמרי.
מוס קוקוס: מוסיפים את אבקת הג'לטין לקערה קטנה עם כף של מים בטמפ' החדר. משרים כ-3-2 דקות, עד לריכוך.
מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה עם שבבי הקוקוס. לאחר הרתיחה מסירים מהאש ומניחים בצד למשך שעתיים-שלוש, על מנת שהשמנת תקבל את הטעמים של הקוקוס.
מסננים את השמנת משבבי הקוקוס ומשלימים לפי הצור עד שמקבלים 450 מ"ל.
מחממים את השמנת שוב לסף רתיחה ואז מוסיפים פנימה את הג'לטין ואת הסוכר. מערבבים עד שהם נמסים היטב בנוזל. מסירים מהאש ומקפלים פנימה את השמנת המתוקה המוקצפת.
הרכבה: מזלפים קרם פסיפלורה לתחתית כל כוס הגשה. מניחים 3-4 נשיקות מרנג וקוביות מנגו. מזלפים מעל מוס קוקוס ומעליו 3-4 נשיקות מרנג. מטפטפים מעט נוזל פסיפלורה ומגישים.