לג'לי דובדבנים: מערבבים את האגר-אגר/ ג'לטין עם הסוכר, מרתיחים את נוזל הדובדבנים ומוסיפים לו את הסוכר והאגר אגר/הג'לטין ומערבבים היטב. מסירים מהאש, מוסיפים פנימה דובדבנים, יוצקים לתחתית הכוסות את התערובת ומעבירים לקירור עד להתייצבות, לפחות חצי שעה.
לקרם השוקולד: מרתיחים שמנת וחלב, יוצקים את הנוזל החם על תערובת החלמונים והסוכר לאט-לאט תוך כדי ערבוב במטרפה.
מחזירים את התערובת לסיר בה חיממנו את החלב והשמנת ותוך עירבוב רצוף בכף עץ מסמיכים את התערובת, התהליך לוקח 2-3 דקות.
יוצקים את הנוזל החם על השוקולד ומערבבים בכף העץ עד לתערובת חלקה ומבריקה. יוצקים על ג'לי הדובדבנים ומעבירים לקירור להתייצבות לפחות למשך שעתיים.
לפני ההגשה מזלפים קצפת מעל קרם השוקולד, מקשטים - ומגישים.