אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מעורב ירושלמי
/ אבי ביטון
ציון גולשים:
(248 מדרגים)
חומרים
6 כפות שמן קנולה
2 בצלים, חצויים ופרוסים דק
5 שיני שום, פרוסות
300 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
200 גרם כבדי עוף, חתוכים לרבעים
150 גרם לבבות עוף, חצויים
150 גרם טחולי עוף, נקיים
1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
מלח
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים במחבת כבדה וגדולה את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מעבירים לצלחת.
מוסיפים לאותה מחבת את חזה העוף והכבד ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הלבבות, הטחול וכל התבלינים ומערבבים עם הבצל המטוגן.
מטגנים הכול יחד 8 דקות נוספות ובוחשים מדי פעם. מגישים עם פיתות, הרבה טחינה ובצל ירוק.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©