אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט קיץ של תירס טרי
/ דניה ויינר
סלט קיצי וקל להכנה ששם במרכז חומרי גלם עונתיים וטריים ויכול להשתלב בארוחת צהריים או ערב קלילה.
ציון גולשים:
(2 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
לסלט:
2 קלחי תירס מתוק
2 כוסות של עלי תרד צעיר, ארוגולה ובזיליקום
1 כדור מוצרלה טרייה, קרוע בידיים ל-5-4 חתיכות
1 כוס עגבניות שרי מזנים שונים, חצויות
100 גרם גריזון (פילה מיושן ומיובש) אפשר ברזאולה, חזה אווז מעושן או כל נקניק אחר בסגנון
לרוטב:
2/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ לבן/בלסמי/מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
התירס:
מורידים בסכין את הגרגרים. אפשר לצרוב את הקלחים על מחבת פסים או גריל כמה דקות מכל צד לקבלת פסים שחורים וטעם מעט מעושן.
מערבבים יחד את כל החומרים לסלט.
הרוטב:
מערבבים עם מקציף את חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד. מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©