אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פסטה עם עגבניות מיובשות, צנוברים ורוקפור
/ מיצמיצ
הפסטה מאוד קלה להכנה, מהירה ואפילו משתבחת אחרי יום יומיים במקרר.
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 חבילה (500 גרם) פסטה פרפרלה
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
100-150 גרם צנוברים
1/2 צנצנת (כ-250 גרם) עגבניות מיובשות פרוסות דק
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה, לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
בינתיים, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הצנוברים. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
כשהפסטה מוכנה, מסננים, יוצקים מעט שמן, מערבבים ומניחים את בצד.
בסיר הפסטה הריק (אין צורך לשטוף) מחממים כף שמן, מוסיפים את העגבניות המרוסקות מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה את כל החומרים - רוקפור, פסטה, צנוברים ועגבניות מיובשות. מערבבים היטב.
מתבלים במעט מלח ופלפל ומורידים מהאש.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©