כפית ג'ינג'ר מגורר (אם אין טרי אפשר להשתמש באבקה יבשה)
כ-1 כף בוטנים מרוסקים קלויים (על מחבת יבשה)בערך כף
מלח (או רוטב סויה) ופלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן, בינתיים קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הדלעת ויוצקים מים לכיסוי. מוסיפים אבקת קארי וג'ינג'ר ומרתיחים. מבשלים עד שהדלעת רכה.
מצננים מעט ומבלנדרים את תוכן הסיר (אפשר להגיע למחית חלקה לגמרי, אבל אם אוהבים - אפשר גם להשאיר קצת חתיכות שלמות). מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. לפני ההגשה מרתיחים שנית, מפזרים מעט בוטנים קלויים ומגישים.
המרק שמתקבל דליל למדי, אם אתם אוהבים אותו יותר סמיך -אפשר להוסיף תפוח אדמה אחד או בטטה.