אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
צילום: איילת בן-יוסף
צילום: איילת בן-יוסף
לביבות כרישה וגבינה
/ איילת בן-יוסף
מכירים את הפטנט שנקרא "כרישה עם נגיעות גבינה"? - זה כמעט אותו דבר, רק פחות תעשייתי ויותר טעים.
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 כרישה ענקית או 2 קטנות
150 גרם גבינה מלוחה עדינה (למשל גבינת "חמד")
2 כפות קמח מצה +1/2 כוס לציפוי
1 ביצה
אופן ההכנה
חותכים את הכרישה לטבעות וחולטים במים רותחים במשך 10 דקות, מוציאים מהמים, מסננים היטב ומצננים.
מגררים את הגבינה המלוחה ומוסיפים לכרישה, מוסיפים ביצה וקמח מצה, מתבלים.
מחממים שמן לטיגון, מכינים בצד צלוחית עם קמח-מצה. יוצרים לביבות, טובלים אותן בקמח משני הצדדים ושולחים למחבת.
מטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©