אחד המתכונים שאימצתי בשמחה מסבתא. מאכל חובה על שולחן חג השבועות.
ציון גולשים:
(163 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 חבילות גבינת "טוב טעם"
2 ביצים
6 כפות סולת
1 כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים "לנוח" כמה דקות.
בינתיים מרתיחים סיר עם מים וקמצוץ מלח.
בידיים רטובות יוצרים כדורים מתערובת הגבינה ומשליכים לסיר. הכדורים מוכנים כשהם צפים על פני המים. מוציאים, מסננים את המים העודפים ומגישים חם עם קינמון טחון ואבקת סוכר.