את הגבינה הצהובה אפשר להחליף בגבינת צאן או גבינה קשה אחרת (מה שיש במקרר).
ציון גולשים:
(10 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1/3 חבילת מנגולד קצוץ
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
250 גרם פטריות שמפיניון טריות - רצוי גדולות למילוי
1/2 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל
מעט שמן זית
אופן ההכנה
שמים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את המנגולד ומטגנים עד שהמנגולד "נובל" וכל הנוזלים מתאדים. מורידים מהאש ומקררים מעט,
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מוסיפים למנגולד את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מורידים לכל פטריה את הרגל ומנקים אותה (לא שוטפים, רק מנגבים או מקלפים את הקליפה הדקה). ממלאים כל פטריה בתערובת המנגולד-גבינה ומסדרים בתבנית. מזלפים מעט שמן זית על הפטריות ושולחים לתנור ל-1/4 שעה - עד שהמילוי מזהיב. מגישים חם.