אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת דבש מטוגנת עם תפוחים
/ איילת בן-יוסף
עוגה מוכנה מהסופר. הטיגון בחמאה עושה לעוגות האלה רק טוב.
ציון גולשים:
(32 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
עוגת דבש מוכנה - אפשר גם עוגה שהכנתם בעצמכם ונשארה
50 גרם חמאה ועוד כף
4 תפוחי עץ או אגסים, קלופים וחתוכים ל-8 פלחים
כפית סוכר
2 כפות ברנדי או כל ליקר שיש בבית
אופן ההכנה
חותכים את העוגה לפרוסות "מכובדות", מחממים כף חמאה במחבת ומטגנים את פרוסות העוגה משני הכיוונים.
במחבת שניה (כדאי לפעול במקביל כדי שהעוגה תישאר חמה) ממיסים את החמאה הנותרת ומטגנים את התפוחים, מוספים סוכר וברנדי ונותנים לתפוחים להתרכך.
מניחים פרוסת עוגה, עליה מעט תפוחים ויוצקים מרוטב החמאה והברנדי שנשאר במחבת. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©