אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת אגוזי לוז
/ ירדנה
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים
לבסיס:
8 חלמונים
8 חלבונים
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות אגוזי לוז טחונים דק מאוד כמו קמח
לקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה צמחית, או או רגילה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים, מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב.
מקציפים את החלמונים עם שאר הסוכר לקצף בהיר. מוסיפים את אגוזי הלוז הטחונים ומקפלים בעדינות.
מקפלים יחד את קצף החלבונים והחלמונים לתערובת אחידה.
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, יוצקים פנימה את הקצף ואופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך במשך שעה עד שעה וחצי. מוציאים ומקררים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם החומרים הנוספים ומורחים מעל העוגה. לקישוט אפשר לפזר עם מסננת קצת מאגוזי הלוז או לחילופין לגרד שוקולד מעל.
חשוב ביותר - לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©