בסיר גדול מחממים את החמאה, הקינמון והמים רק עד שהחמאה נמסה. מסירים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מצננים לחום פושר ומוסיפים פנימה את תערובת הקמח ואת השקדים, ומערבבים.
מחלקים את הבצק לשניים ומניחים כל חתיכת בצק על נייר אפייה או פרגמנט גדול. מעצבים מכל בצק מלבן באורך כ-20 ס"מ, ברוחב 6 ס"מ ובגובה 3 ס"מ. מיישרים את קווי המלבן בעזרת סכין גדולה ועוטפים כל מלבן בנייר האפייה. שמים על תבנית שטוחה ומניחים במקרר לייצוב 2-3 שעות עד שהמלבנים קשים.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
פורסים את העוגיות לעובי 1/4 ס"מ, ומניחים על התבניות עם מרווחים ביניהן. אופים כ-10 דקות עד לקבלת צבע זהוב. מצננים בתבנית על רשת.