שמים בקערה את כל החומרים מלבד הגבינה ומערבבים היטב - עד שמתקבל בצק אחיד. מכניסים לקרור לחצי שעה לפחות.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה המפוררת והחציל. מוסיפים כמה טיפות שמן זית וטועמים, אם צריך מוסיפים תבלינים.
בידיים לחות צובטים עיגולי בצק, מגלגלים לכדורים ופוחסים לפיתות קטנות ועגולות. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים היטב. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה טרופה עם כמה טיפות שמן זית ושולחים לתנור ל-20 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.