מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים שתי תבניות שטוחות בנייר אפייה.
מחלקים את הבצק לשניים. מקמחים משטח עבודה במעט מעמילן התירס שנותר ומרדדים עליו מחצית מהבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עוגיות בכוס או במקד (בקוטר 7 ס"מ) ומניחים אותן על נייר האפייה. אופים 10 דקות.
מסירים את העוגיות מעל נייר האפייה ומצננים על רשת. כשהעוגיות קרות, מורחים על צדן התחתון ריבת חלב ומצמידים שתי עוגיות יחד למעין "כריך".
מניחים את הקוקוס בקערה שטוחה ומגלגלים את שולי הכריכים" כך שריבת החלב תצופה בפתיתים. זורים אבקת סוכר.