ynet - מרק דובדבנים הונגרי - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  מרק דובדבנים הונגרי / רותי קינן

זוהי גירסת הבלנדר.

ציון גולשים:  (21 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
500 גרם דובדבנים טריים (או 1 צנצנת של כ-700 גרם דובדבנים משומרים מגולענים)
1/2 כוס סוכר
1 כוס יין לבן
1/4 כוס מיץ לימון
2 גביעים שמנת חמוצה עשירה, או 3 גביעי קרם פרש
אופן ההכנה
  1. אם משתמשים בדובדבנים טריים מגלענים אותם, מניחים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר. מוסיפים את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, 15-10 דקות. מצננים מעט (אם משתמשים בדובדבנים משומרים אין צורך לבשל אותם. משתמשים ב-1/4 כוס סוכר בתוספת נוזלי השימורים במקום בחלק מהמים).
  2. מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך. מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
  3. מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או למגס (כלי מרכזי למרק) המונח על קוביות קרח. אפשר לקשט בשמנת.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©