מערבבים יחד את החמאה, הקמח, המים, החלמון והסוכר לבצק. משטחים בעזרת הידיים את הבצק על בסיס התבנית. אופים כרבע שעה או עד שהבצק אפוי. מוציאים מהתנור ומצננים.
חותכים כל פסיפלורה לחצי ומרוקנים בכפית את התוכן לתוך כוס. מערבבים היטב את הסוכר והגבינות. מקציפים שלושת רבעים מכמות הפסילורה ומערבבים. מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת הגבינות והפסיפלורה.
בקערית קטנה ממיסים היטב את הג'לטין במים הרותחים, מוסיפים לתערובת הגבינות בבחישה מהירה ויוצקים על הבצק האפוי. מכניסים למקרר למספר שעות.
מגישים ומקשטים ביתרת הפסיפלורה.
הערה: בעונת הפסיפלורה, כדאי להוציא תוכן פסיפלורה מכמות גדולה של פרי ולהקפיא בכלים קטנים לשימוש מאוחר.