אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
פשטידת פריכיות אורז ועגבניות
פשטידת בטטה
פשטידת תרד בשכבות
פשטידת תפוחי אדמה ושומר
/ קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"
1050 קלוריות
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים
4 ראשי שומר בינוניים, חצויים
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
2 כוסות מים
2 ביצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה דק
1 כף שמן
2 כפות אבקת מרק
1/4 כפית טימין
1/4 כפית פלפל שחור
מלח
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מבשלים את השומר ותפוחי האדמה במים עד שיתרככו. מסננים ומועכים מעט.
שמים בקערה גדולה מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, משטחים לשכבה אחידה ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©