מכינים מהחומרים לבצק גוש חלק. מרדדים את הבצק לעלה דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבנית. משטחים על הבסיס והדפנות. מניחים גבינת קממבר חתוך וחותכים את עודפי הבצק.
בקערה מערבבים את הפסטה עם שאר החומרים ומעבירים לבצק. אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק אפוי (אם יש צורך, מכסים לקראת סיום האפייה בנייר אלומיניום).
מגישים מקושט בסלמון, בבוטנים, בצלפים ובחמוציות. מנה זו לא חותכים למנות אלא מוציאים בעזרת כף כמנה עיקרית לסועד. אפשר לזלף מעט שמן זית מעל לפני ההגשה.