קוצצים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים אותו עם מזלג וממשיכים לטגן. מוסיפים מעט קינמון מעט פלפל שחור ומעט מלח. מניחים בצד ולצנן.
את האורז מטגנים במעט שמן ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים. כאשר המים נספגים באורז מורידים מהאש ומצננים.
חותכים את הבטטה לפרוסות עגולות ומרפדים את תבנית האפיה.
מערבבים את הבשר הטחון עם האורז ומכניסים חצי מהכמות לתבנית. מסדרים את שוקי העוף ומעליהם מפזרים את החצי השני של התערובת. מעל מוסיפים את פרוסות הבטטה שנשארו.
מערבבים היטב את הרכיבים הבאים: חצי כוס סויה, חצי כוס קטשופ, 3 כפות דבש, את שיני השום, הצילי המתוק, הג'ינגר, הפלפל השחור והקינמון. את התערובת מפזרים מעל שכבת הבטטות העליונה. מכסים את הכלי ואופים כשעתיים וחצי.