אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פסטה מוקרמת ברוטב פטריות
/ מקי בוזין
ציון גולשים:
(107 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
500 גרם פסטה (לפי בחירה, רצוי מסולסלת)
300 גרם פטריות (כמה סוגי פטריות)
3 שיני שום
2 כפות שמן זית
1/2 כוס גבינה צפתית
1/2 כוס גבינה צהובה (תערובת מכמה סוגים, אם יש)
1/2 כפית תבלין לפיצה
אורגנו (חי או יבש)
בזיליקום (חי או יבש)
טימין (חי או יבש)
1 שום כתוש
1 כף בזיליקום טרי קצוץ
1 כפית אבקת מרק פטריות
1/2 כוס זיתים שחורים חתוכים
פלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה או כוסברה לפיזור לפני ההגשה
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במי מלח עד לדרגת "אל דאנטה".
מחממים שמן זית במחבת רחבה. כותשים את השום ומטגנים אותו קלות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את אבקת המרק וכוס מי בישול של הפסטה.
מוסיפים לתוך הרוטב את הגבינות (הלבנה והצהובה), מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. זמן הבישול של הרוטב נע בין 7 דקות לעשר דקות לערך.
לבסוף מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, מערבבים ומשאירים עוד כדקה שתיים על האש.
הגשה:
מעבירים לצלחת הגשה רחבה מגרדים מעל גבינה צהובה וגבינה לבנה. ניתן לקשט בעלי פטרוזיליה (או כוסברה) ובזיליקום טרי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©