אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים
/ דיתי
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (3 מנות)
3 כרעיים
3 שוקיים
5 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים בינוניים
1 בטטה גדולה
חופן צימוקים
5 שזיפים מיובשים
5 משמשים מיובשים
אבקת מרק
1/2 כוס מים
מלח ופלפל
פפריקה
אופן ההכנה
פורסים את הבצלים לטבעות.
מטגנים את העופות עד להשחמה ומוציאים מהסיר.
מטגנים את הבצלים עד לקבלת צבע זהוב
מנמיחים לאש הנמוכה ביותר (עדיף להניח מגן לסיר)
מוסיפים את פרוסות תפו"א
מניחים עליהם את העופות
זורקים לסיר את כל הפירות היבשים
מוסיפים את המים
מטבלים לפי הטעם ומכסים.
לאחר שעה מוסיפים את פרוסות הבטטות מעל העוף.
מכסים ונותנים לזה להתבשל עוד 3 שעות.
הצלי מוכן כאשר התבשיל מקבל גוון חום.
ניתן להוסיף:
תמרים, תאנים וכל פרי יבש אחר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©