קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות גדולות. מבשלים במים רותחים מומלחים כ 10 דקות, עד שהבטטות מתרככות למחצה. מסננים ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה, מוסיפים את הזנגביל ואת השום ומטגנים טיגון קל בלי שייחרכו. מוסיפים את הדבש, הסויה והפלפל הלבן ומערבבים עד שהדבש נמס. מסירים מהאש.
מניחים את הבטטות בתבנית אפייה, מורחים עליהן את הרוטב וזורים את הסוכר החום. אופים כ 20 דקות, עד שהבטטות משחימות ומתרככות (אם זה קורה מהר מדי, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומסירים רק כמה דקות לפני גמר האפייה).