שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח ומשרים למשך 5 שעות או ללילה. שעה לפני ההגשה מסננים את האורז ושוטפים היטב.
שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח ומרתיחים. מבשלים את האורז כ 8 דקות או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
מניחים את פרוסות תפוח-האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות. תפוחי-האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים.