אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
טאג'ין טלה עם פירות יבשים ושקדים
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(51 מדרגים)
חומרים
50 גרם מרגרינה או חמאה
4 כפות שמן
2 בצלים קצוצים דק
1/4 1 ק"ג שוק טלה חתוכה לקוביות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/2 כפית ג'ינג'ר יבש טחון
1 כפית קינמון
15 שרוכי זעפרן מושרים ברבע כוס מים רותחים
200 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם צימוקים בהירים
1 כף דבש
מיץ לימון טרי (מחצי לימון)
100 גרם שקדים מולבנים מטוגנים
אופן ההכנה
ממיסים בסיר כבד את המרגרינה או החמאה והשמן, מטגנים את הבצל כ 10 דקות, עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
מוסיפים את התבלינים, הפירות היבשים, הדבש, מיץ הלימון ומים עד לגובה התבשיל ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רף והרוטב סמיך (3-4 שעות). מגישים בעיטור שקדים מטוגנים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©