אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פטייר עם תרד
/ אריק חכימי וגרסיה גרגו
כיסוני תרד לבנונים, אפויים מבצק שמרים.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים
3 כוסות קמח
1 כף שמן
20 גרם שמרים
1 כפית מלח
1/2 כוס מים
למלית:
500 גרם תרד טרי, שטוף ונקי מעוקצים
מעט שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים דק
1 לימון סחוט
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
מעט פלפל חריף
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים מספר דקות, עד שמתקבל בצק אחיד.
מרתיחים ליטר מים עם מעט מלח, מוסיפים את התרד ומבשלים כ 3 דקות. מוצאים, מסננים וקוצצים לרצועות דקות.
מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט. מוסיפים לתרד. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומניחים בצד.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה(200 מעלות צלזיוס).
מרדדים את הבצק לעלה בעובי רבע ס"מ וחותכים לעיגולים בעזרת כוס או חותכן עוגיות.
שמים במרכז כל עיגול מעט מהמלית, ומהדקים את שולי הבצק כלפי מעלה (כמו אוזן המן). מניחים בתבנית, מברישים במעט שמן ואופים 10-15 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©