אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
שונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ראשי שום קלויים
/ דליה פן-לרנר
מתאים כתוספת לדגים, בשרים גבינות עיזים ולמריחה על לחם, ובעצם לכל אוהבי השום למיניהם.
ציון גולשים:
(9 מדרגים)
חומרים
5-6 ראשים שום לא קלופים
טימין כמה גבעולים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש או מים
מלח ים גבישי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
חותכים פרוסה ("כובע") מקצה ראש השום, כך שבשר שיניו גלוי. מעמידים את ראשי השום בצפיפות בכלי חסין חום, כשצידם העליון, החתוך - כלפי מעלה.
מטפטפים על ראשי השום ולתוך הכלי את שמן הזית והיין (או מים). מפזרים בכלי את גבעולי הטימין.
מתבלים במלח ובפלפל. מכסים את הכלי במכסה הדוק או ביריעת נייר אלומיניום.
מכניסים לתנור וצולים כשעה. מדי פעם יוצקים על ראשי השום מהנוזלים שבכלי. מורידים את המכסה או הנייר וצולים 15 דקות נוספות, או עד ששיני השום רכות מאוד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©