אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת גזר ושמיר
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
850 קלוריות.
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים
8 גזרים קלופים ומגוררים גס
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 כוס שמיר טרי קצוץ דק
1 גביע גבינה לבנה 0% שומן
1 גביע גבינה כחושה
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפלת מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
קורט אבקת אפיה
תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
בקערה גדולה, מערבבים את הגזר, השמיר והבצל הירוק.
בכלי נפרד, טורפים את הגבינות, הביצים והתבלינים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הגבינות לתערובת הגזר ובוחשים היטב.
שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©