מתבלים את נתחי החזה במלח ופלפל וחותכים חריצים אלכסוניים בעור. מברישים את המחבת בשמן. מחממים ומשחימים את הנתחים כשצד העור כלפי מטה. מוסיפים את שיני השום, הבצלצלים והרוזמרין כבר בתחילת הטיגון, ומשחימים היטב את הבשר והבצלצלים מכל הצדדים.
זורקים את השומן המיותר שהצטבר במחבת, מוסיפים את החומץ והמרק וממשיכים לבשל כ 5 דקות נוספות או עד לדרגה הרצויה (חשוב שהבשר יישאר ורדרד במרכזו). מרכזים את הרוטב אם צריך. פורסים את החזה לפרוסות, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים מיד.