דופקים מעט בפטיש שניצלים על השניצלים כדי לשטחם. מערבבים את הקמח עם כפית מלח ופלפל שחור גרוס ומניחים בצלחת שטוחה. טובלים את השניצלים בקמח משני הצדדים, מנערים עודפים ומטגנים במעט שמן-זית כ-2 דקות מכל צד. עוטפים בנייר כסף ושומרים חם.
שוטפים את הכרישות ומסירים את השכבה החיצונית. חותכים לטבעות בעובי של חצי ס"מ. מוסיפים מעט שמן למחבת בו טוגנו השניצלים ומטגנים את הכרישה על אש קטנה, בתוספת מלח, טימין ועלה דפנה, עד שהיא מתרככת, אך לא משחימה.
מוסיפים תמרים חצויים ומגולענים ומטגנים 2 דקות נוספות. מגבירים את האש ומוסיפים יין. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לכמחצית. ממליחים ומפלפלים.
מסירים מהאש, ומוסיפים תוך כדי ערבוב 20 גרם חמאה, חתוכה לחתיכות קטנות. מחלקים את השניצלים לצלחות, יוצקים מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.