1. מסירים את הרגליים מפטריות השמפיניון. את פטריות היער חותכים לאורך לרבעים ומסירים מעט מהשורש. חותכים לרבעים גם את פטריות הפורטובלו.
2. מחממים מחבת גדולה, יוצקים לתוכה רבע מהשמן ומחממים עד שהוא מעלה עשן. זורקים פנימה רבע מפטריות השמפיניון ומטלטלים את המחבת עד שהן משחימות. מוסיפים רבע מפטריות היער וממשיכים לטלטל. מוסיפים רבע מהפורטובלו ומטלטלים עוד כמה שניות. מוסיפים רבע ממיץ הלימון, כף רוטב סויה, מעט מלח ופלפל ומנערים כ 15 שניות. מעבירים לכלי עמוק וממשיכים כך עם כל הפטריות.
3. בגמר הטיגון מניחים לפטריות להצטנן לגמרי. מסננים מנוזלים מיותרים, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.