אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מנות ראשונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פטריות מוקפצות ברוטב פורט
/ שישי דרעי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
3 בצלים בינוניים, פרוסים
225 גרם פטריות שמפיניון פרוסות (סלסלה וחצי)
6 שיני שום כתושות
1 כוס יין פורט
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים מחבת עמוקה על להבה בינונית ומוסיפים את החמאה והשמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ 4 דקות, עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הפטריות והשום, מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
מוסיפים חצי מכמות היין ומבשלים כ 5 דקות, עד שהנוזל מצטמצם. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את שארית היין ומבשלים כ 7 דקות נוספות, עד שהנוזלים מתאדים והפטריות מקבלות גוון חום כהה. טועמים ומתקנים תיבול, מגישים חם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©