שוטפים פטרוזיליה, כוסברה ונענע. מייבשים מעט וקוצצים דק. מוסיפים בצל, 2 שיני שום ועגבניות, כולם קצוצים דק, ומערבבים. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
שוטפים ומייבשים את הדגים. חורצים 3 פסים אלכסוניים לאורך בשר הדג משני צידיו וממלאים כל דג בכף מתערובת העשבים. מורחים שמן זית, ממליחים ומפלפלים, מניחים על תבנית או רשת צלייה וצולים בגריל 5-10 דקות מכל צד (בהתאם לעובי הדג, חום הגריל וכד').
מסדרים את תערובת עשבי התיבול שנשארה כמצע לדגים. מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הצנוברים עד שיזהיבו. מניחים את הדגים על מצע העשבים, מפזרים צנוברים זהובים ומגישים. ניתן להוסיף עשבי תיבול שונים לפי הטעם.