מחממים מעט שמן במחבת. מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר והפלפל, מערבבים ומטגנים עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומממשיכים לטגן עד שהן מפרישות את כל הנוזלים. מוסיפים את הסויה, מתבלים, מסירים מהלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק.
פורסים את הבשר לפרוסות דקות וצולים במחבת פסים או בגריל פחמים, כדקה מכל צד. מתבלים בתבלין קייג'ון.
מחממים את הלחמניות במחבת או בגריל. מניחים שכבה של תערובת פטריות על הפרוסות התחתונות, מסדרים עליהן פרוסות בשר ומוסיפים מהפטריות. מכסים בפרוסות העליונות ומגישים.