מפשירים את נתחי הדג, מטפטפים עליהם מעט מיץ לימון ומשהים 30 דקות. שוטפים ומנגבים היטב. מרתיחים את החלב בסיר רחב עם עלה הדפנה, ענף הטימין, מעט מלח ופלפל.
מוסיפים את הדגים לחלב שרתח, מחזירים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה כ 6 דקות, או עד שהדג אטום בצבעו ומתפורר למגע מזלג.
מוציאים בזהירות את נתחי הדג מהסיר לקערה, מכסים ברדיד אלומיניום ושומרים על חומם (בתנור שחומם לחום נמוך, למשל).
מסלקים את עלה הדפנה והטימין מנוזל הבישול החם, מסננים ומודדים 500 מ"ל.
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומערבבים בה את הקמח עד שהתערובת מבעבעת. יוצקים לתוכה באיטיות, תוך בחישה מתמדת, את נוזל הבישול החם. מבשלים על להבה נמוכה, תוך בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מתקנים את התיבול במעט מלח ופלפל.
מסדרים את נתחי הדג המבושלים על צלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב ומפזרים למעלה את הפטרוזיליה.