במעבד מזון מעבדים את כל חומרי הרוטב למחית חלקה בסמיכות של מיונז. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מים. מתבלים במלח ושומרים בצד.
מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר רחב. מוסיפים את המולים למים הרותחים. לאחר 3-2 דקות המולים פתוחים. מסננים וזורקים כאלה שלא נפתחו.
מוציאים את הבשר מתוך הצדף ונועצים אותו על שיפודי עץ ששרו כמה שעות קודם במים.
מתבלים את הקמח בפלפל ומלח. טורפים את הביצים בקערית. מחממים שמן לטיגון עמוק (190 מעלות, אם יש לכם טרמומטר או סיר טיגון חשמלי, או לחום בו טיפת מים ניתזת בזעף מיד כאשר היא פוגעת בשמן).
טובלים את השיפודים בקמח, בביצים, ושוב בקמח, ומטביעים בשמן למשך 3-2 דקות. מוציאים, מנקזים על מגבת נייר ומגישים חם עם הרוטב ולימון.