כלים: שתי תבניות אפייה שטוחות, מרופדות בנייר אפייה
- בקערת מעבד-מזון טוחנים את אגוזי המלך והפקאן עם הסוכר ו 3 כפות מהקמח, עד שהאגוזים הופכים לאבקה.
- בקערת מערבל שמים את החמאה, את שארית הקמח ואת תערובת האגוזים, ומערבלים במהירות בינונית בעזרת קרס K במיקסר רב עוצמה במשך 2-1 דקות, רק עד שמתקבל בצק אחיד וחלק. ערבול יתר פוגם במרקם הנימוח (למי שאין קרס K, אפשר לעשות את הבצק ביד).
- מכסים ומצננים במקרר 30 דקות.
- מעצבים מהבצק כדורים בקוטר 3.5 ס"מ ומניחים בתבנית במקרר, עד שהם מתקשים, במשך כשעה.
- מחממים את התנור לחום בינוני - נמוך (170 מעלות צלזיוס). אופים כ 16 דקות עד שהכדורים מקבלים צבע בהיר, ונוצרים עליהם סדקים עדינים.
- מצננים בתבנית עד שהעוגיות צוננות לגמרי (אין להזיז את העוגיות בעודן חמות בגלל מרקמן השברירי המתפורר).