1. מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים את התבנית. 2. מערבבים בקערה את אבקת הקקאו והמים. מצננים במשך 5 דקות, מוסיפים את הווניל והביצים ומערבבים. 3. מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה והמלח במערבל, במהירות נמוכה. מוסיפים את תערובת הקקאו ואת החמאה, ומערבלים עד שנוצר מרקם אחיד. 4. מעבירים לתבנית ומנערים מעט כדי להחליק את פני העוגה. אופים כ 50 דקות, או עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 5. מצננים עשר דקות, מפרידים את העוגה מדפנות התבנית בעזרת סכין, והופכים על צלחת הגשה. זורים אבקת סוכר ומגישים.