שמים את השוקולד בחלקו העליון של סיר כפול, עם מעט מים בחלקו התחתון (באן מארי), וממיסים על להבה בינונית תוך בחישה מדי פעם. כשהשוקולד נמס לגמרי, מוסיפים את החלב ומקציפים במקצף יד עד שנוצר קרם חלק לגמרי אם יש צורך, מוסיפים מעט חלב.
ממיסים את הג'לטין במים, מוסיפים לשוקולד ומקציפים בעזרת מקצף יד. מוסיפים את הליקר, מערבבים ומסירים מהאש.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומוסיפים לשוקולד בתנועות קיפול עדינות. יוצקים לקערת הגשה או לכלים אישיים. מכניסים למקרר.
מכנים את הרוטב: שמים את הסוכר והמים בסיר קטן על להבה בינונית ומביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח 3 דקות, עד שמתקבל קרמל בהיר. מוסיפים את מיץ התפוזים ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש, מצננים ומאחסנים במקרר עד להגשה.
אופן ההגשה: יוצקים מעט מהרוטב ליד או על כל מנה ומקשטים בעלי נענע.