אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגיות חמאה וקוקוס
/ אריק חכימי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(19 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
1 ק"ג קמח
1 חבילה (200 גרם) מרגרינה בטעם חמאה
1 חבילה (100 גרם) חמאה
3/4 כוס שמן
1 כוס מים
1 ביצה
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית אבקת סוכר וניל
לסירופ:
4 כוסות מים
3 כוסות סוכר
לקישוט:
2 חבילות קוקוס טחון מיובש
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הקוקוס ולשים עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע.
מחלקים את הבצק לחמישה כדורים. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי 5 מ"מ.
חותכים כל עיגול ל 4, וכל רבע ל 2 כך שייווצרו 8 משולשים. מגלגלים כל משולש מהקצה הצר לכיוון הקצה הרחב. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מסדרים את העוגיות בתבנית משומנת ומקומחת ואופים עד שיזהיבו. מוציאים מהתנור ומצננים.
מרתיחים את המים עם הסוכר עד שהסוכר נמס. מסירים מהלהבה ומצננים.
מורחים את העוגיות בנדיבות במי הסוכר או טובלים אותן במי הסוכר. מסדרים את העוגיות על צלחת גדולה, מפזרים עליהן הרבה קוקוס ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©