ממיסים את השמרים במים הפושרים. שמים בקערה את המרגרינה והשמן, מוסיפים את תמיסת השמרים ואת השומשום ומערבבים. מוסיפים את הקמח והמלח ולשים לבצק אחיד וגמיש. אם יש צורך, מוסיפים מעט קמח בזמן הלישה.
מכסים את הבצק במגבת ומניחים במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו. לשים שוב ומניחים לתפיחה השנייה.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
לשים את הבצק שוב ומחלקים ל 40 כדורים. צרים מכל כדור גליל באורך כ 12 ס"מ ומהדקים את הקצוות זה לזה, לצורת טבעת.
טובלים כל כעך בביצה טרופה ובשומשום ומסדרים בתבנית. אופים כ 30 דקות, עד שהכעכים מזהיבים.