1. שוטפים את החסות ואת עשבי התיבול ומייבשים (על מגבת או בעזרת מכשיר ייבוש חסה). חותכים את הגבינה לקוביות. חוצים את האגסים, מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסות דקות (אפשר לזלף מעט לימון כדי שהאגסים לא ישחירו).
2. מכינים את הרוטב: קולפים את האגס, חותכים לרבעים ומסלקים את הליבה. מכניסים למעבד מזון או לבלנדר עם שאר המרכיבים. מפעילים כשתי דקות, טועמים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים שוב. הרוטב צריך להיות קצת חמצמץ ועם טעמים מודגשים, מפני שבהמשך הוא מתערבב עם החסה הלא מתובלת.
3. לפני ההגשה מערבבים את החסה עם עשבי התיבול והרוטב. להגשה אישית מסדרים בכל צלחת קוביות גבינה ופרוסות אגס מסביב לחסה. להגשה בקערה מרכזית מוסיפים את הגבינה והאגסים לקערת החסות.