מהיר,טעים,ומתאים כסלט,כירקות מוחמצים,כתוספת לסלט,וכל העולה על דעתכם.
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
5 גמבות אדומות וטריות
4 כפות חומץ
2 כפות שמן זית
3 כוסות מים
1.5 כפיות סוכר
1 כפית מחוקה כמון
אופן ההכנה
חותכים את הגמבות לרצועות ומכניסים לסיר קטן.
ממלאים את הסיר במים עד שהגמבות מכוסות, מוסיפים את שמן הזית החומץ והסוכר, ממתינים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כמון ומערבבים. לאחר רתיחה קצרה, מכבים את האש ובתאבון.