אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק עוף עם פילמני
/ נטשה חיימוביץ'
ציון גולשים:
(19 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 חבילת פילמני בשר (כיסונים) משיגים במעדניות ובסופרים
8 כוסות מרק עוף (נוזל בלבד) אפשר להכין מבויון של קנור
1 צרור שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מביאים את המרק לרתיחה. כשהמרק רותח מכניסים פנימה את הפילמני הקפואים ומבשלים עד שהמרק והפילמני מגיעים למצב רתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 דקות עד שכל הכיסונים צפים על פני המרק. טועמים ומתקנים טיבול.
מורידים מהאש ומוסיפים בנדיבות שמיר קצוץ.
מגישים בקעריות מרק עם לחם רוסי שחור.
הערות: להקפיד לא להרתיח יתר על המידה את הכיסונים במרק כי בשלב מסויים הם מתחילים להתפרק. לבשל כמו שמבשלים טורטוליני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©