אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת אגוזים לפסח
/ מירי
עוגה פשוטה וטעימה לפסח, בלי הרבה קישקושים!
ציון גולשים:
(36 מדרגים)
חומרים
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם מרגרינה
100 גרם חמאה
מעט תמצית וניל
1 כף ליקר או קוניאק
6 ביצים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
3/4 כוס סוכר
5 כפות קמח מצה
3 כפיות אבקת אפייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
ממיסים את השוקולד המרגרינה והחמאה בקערה מעל סיר אדים (באן מרי). מצננים מעט.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת השוקולד והחמאה. מוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים ושמים כוס אחת מהתערובת בצד.
מוסיפים לתערובת את האגוזים הקצוצים. מערבבים את קמח המצה עם אבקת אפייה, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
יוצקים את העוגה לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
מוציאים מהתנור ומצננים. כשהעוגה קרה, יוצקים עליה את כוס התערובת ששמרנו בצד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©