מקציפים את החלמונים והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה.
שמים את החלב ומקל הוניל בסיר ומחממים עד שהחלב כמעט רותח. מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים תוך ערבוב מתמיד. מחזירים את הסיר לאש ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתערובת מתעבה וכמעט רותחת (חשוב לא להרתיח!). מורידים את הסיר מהאש.
ממיסים את הג'לטין במים ומוסיפים לסיר. מניחים בצד.
כשהתערובת פושרת, מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מקפלים את תערובת החלמונים והחלב לתוך הקצפת.
מעבירים לכלי הגשה אישיים ומאחסנים במקרר במשך לילה.