שמים את היוגורט בקערה וטורפים עד שהוא נעשה קטיפתי ונוזלי. מוסיפים רבע כפית מלח, כמון, כוסברה טריה, פלפל קייאן, כוסברה טחונה ומעט פלפל שחור – מערבבים ומשאירים בצד.
זולפים את השמן למחבת ומדליקים להבה בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחמם, מכניסים פנימה את ההל, הקינמון, הציפורן ועלי הדפנה. מערבבים קלות ומכניסים פנימה את הכרעיים ומסדרים בשכבה אחת.
משחימים היטב את הכרעיים מכל הכוונים ומוציאים לכלי אחר.
כעת מוסיפים את הצימוקים והשקדים ומטגנים קלות עד שהשקדים משחימים והצימוקים מתנפחים להם.
מחזירים חזרה את העוף והמיצים שנאספו למחבת יחד עם תערובת היוגורט.
מערבבים את כל החומרים יחד במחבת ומשכיבים את הכרעיים האחת ליד השניה. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דקות ומערבבים פעם או פעמיים באמצע הדרך.
מסירים את המכסה, מגבירים את האש ומצמצמים את הרוטב לעוד דקה או שתיים תוך כדי הפיכת הכרעיים.
מצויין להגיש עם אורז בסמטי או אורז מלא אם אתם רוצים להרגיש שאכלתם בריא. אפשר להעשיר ביוגורט כל מיני מאכלים. מה שחשוב הוא לטרוף את היוגורט לפני הוספתו ולתת לו להתבשל מספיק זמן כדי שהחמיצות שלו תפחת והשומן ישתחרר אל תוך הרוטב ויעשיר אותו.