ראשית, נפטרים מן השמן שבטונה. אחר כך מערבבים את כל החומרים, חוץ מן הפטרוזיליה, בקערת המערבל. מערבלים עד שמתקבל מקרם אחיד וצבע ורדרד.
קוצצים את עלי הפטרוזיליה דק דק, בלי גבעולים, ומערבבים לתוך העיסה שנתקבלה. מצפים תחתית ודפנות של קערת מקפיא בניילון נצמד ומהדקים את העיסה לתוך הקערה. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.
מוציאים מן המקפיא, מעבירים למקרר לשעות מספר ומגישים היישר מן המקרר: הופכים את קערת המקפיא על צלחת הגשה. אל תשכחו להיפטר מן הניילון.