טוחנים את התירס במעבד מזון. משאירים בצד 3 כפות גרגרי תירס שלמים. מעבירים לסיר.
מניחים את הסיר על להבה גבוהה ומחממים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם מוסיפים מעט סוכר (לא לשכוח שהתירס מתוק בעצמו)ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ - 5 דק'. בנתיים מקציפים את הביצים עד לעיסה דלה וחלקה (לא להקציף עד קצף).
מורידים את הסיר מהאש, שופכים את הביצים בעזרת כלי עם משפך דק לסיר תוך כדי ערבוב. כל כלי עם משפך יכול להיות מצוין העיקר שהוא דק ושובל הביצים שנשפך יהיה דקיק.