אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת שוקולד
/ סיון
ציון גולשים:
(8 מדרגים)
חומרים
400 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה (לא מלוחה), חתוכה לקוביות
10 ביצים
225 גרם סוכר
3 כפיות אבקת קקאו
אופן ההכנה
שמים את השוקולד והחמאה החתוכה בקערת זכוכית, וממיסים מעל סיר עם מים רותחים.
מפרידים את הביצים.
מוסיפים את הסוכר לחלמונים ומערבבים. מוסיפים לתערובת השוקולד את ומערבבים בעדינות.
מנפים מעל לתערובת השוקולד את הקקאו, ומקפלים בעדינות.
מקציפים את החלבונים. מוסיפים כ-1/3 מהקצף לתערובת השוקולד, מוסיפים את השאר בפעמיים נוספות.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ומכיניסים לתנור מחומם מראש לחום של כ - 180 מעלות צלזיוס, ל - 35 דקות. בודקים שהעוגה מוכנה ע"י קיסם.
מוציאים את העוגה מהתנור וכאשר היא עוד חמה שמים עליה נייר אפייה ומעל צלחת קטנה מתבנית האפייה, משטחים ומניחים על הצלחת משהו כבד. מקררים כחצי שעה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©