אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פירות ים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פסטה פירות ים
/ דניאל זקן
ציון גולשים:
(114 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1 חבילה (500 גרם) ספגטי מתוצרת איטלקית
500 גרם שרימפס קלמארי ומולים (ניתן לקנות תערובת קפואה)
1 כף רוטב מולים (קונים מוכן)
2 שיני שום קלופות ופרוסות
1 עגבניה פרוסה דק
1/2 כוס שמנת מתוקה
שמן זית
חמאה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
ממיסים בסיר כף חמאה וכף שמן זית. מוסיפים הרבה מים ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית וכף חמאה. מוסיפים את השום והעגבניה ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים את תערובות פירות הים ומטגנים במשך 3-4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ורוטב מולים. מבשלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים במשך 3 דקות.
מעבירים את הפסטה לקערות ומוסיפים את הרוטב.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©